Bedrijfsnaam: Truckpullingteam Iron Man
Plaats: Made
Website: Facebook

Volvo truck van Truckpullingteam Iron Man

Wat doe je als je als truckpulling team een nieuwe naam hebt, verstand hebt van techniek maar niet van design. De beste en makkelijkste oplossing is dan door ons te contacten, geef je de naam door van je team en wens je ons succes met het maken van het ontwerp.

Dat dit weer een opdracht was waar we extra gelukkig van worden is zeker en dat resulteerde in een spannende onthulling van deze spectaculaire truck van Truckpullingteam Iron Man afgelopen vrijdagavond in onze studio.

We hebben de cabine volledig full color gewrapped. De complete print is geprint op een zilvergrijs metallic folie en voorzien van een hoogglans beschermlaminaat. De bumper, zonneklep en spiegels zijn voorzien van een hoogglans rood metallic folie welke weer mooi overeenkomt met de print. Daarna is als finishing touch door Drive in Style • a drive for Truckstyling de complete wrap voorzien van N-XTC.com glascoating. Deze coating zorgt voor een geweldige glans, is veel minder krasgevoelig dan lak of folie en is bovendien enorm water en vuil afstotend.

De zijramen zijn door TintLady – Window tinting voorzien van een 35% licht doorlatende tintfolie.

Wij wensen dit enthousiaste team veel plezier en veel succes tijdens alle komende wedstrijden! De eerste wedstrijd is 23/24 maart bij Tractorpulling Indoor Assen waar we de allereerste run mogen meemaken van deze van buiten en van binnen compleet aangepaste truck.