Truckwrapping

Staat kwaliteit voor jou helemaal voorop? Dan zitten wij op één lijn. Wij werken alleen met de beste materialen en nemen ruim de tijd voor elke klant. Daarbij maken we met jou een duidelijke en gestructureerde planning, zodat jij weet wanneer jouw truck klaar is om te schitteren. Wanneer je van ons terrein afrijdt, zal niet te zien zijn of jouw truck gespoten is of geplakt. Zo nodig demonteren wij delen om te garanderen dat het resultaat foutloos en egaal is.

Jouw voordelen bij truckwrapping
Het is in de regel goedkoper dan spuiten en schades zijn gemakkelijk te herstellen. Ook beschermt de folie de onderliggende originele lak tegen schade en is de wrap als je ervoor kiest om je truck door te verkopen gemakkelijk en restloos te verwijderen. Hierdoor houdt je vaak een hogere restwaarde over en gaat er ook niemand met jouw kleuren of logo de straat op. Heb je een verhuurbedrijf? Dan is truckwrapping ook een fantastische manier om de trucks te personaliseren en om er na afloop van de verhuurperiode weer een blank canvas van te maken.

Als enige bedrijf in Nederland is Wrapmotion volledig gespecialiseerd in truckwrapping en truckdesign. De juiste aanspreekpartner voor al jouw wensen rondom vrachtwagenreclame! Of je nou eigen rijder bent of een transportondernemer, wij zijn er voor jou. Je kunt kiezen tussen een volledige wrap, trucksigning, striping, alleen je logo of een foto. Elke combinatie is mogelijk. Net zo goed als voor vrachtwagenbelettering en wrapping, kun je bij ons ook terecht voor trailerbelettering en trailerwrapping. Zowel dekzeilen als harde bakken!

wrapmotion truckwrapping santi motortransport

Projectfoto’s

Projectvideo’s

Bezoek ons

Puurveenseweg 32
3774 PJ Kootwijkerbroek

© Wrapmotion | No.1 Studio in Truckwrapping & Design • Website powered by Energized Media